Judoclub Yawara Kwai Dendermonde vzw

Wie zijn we

Judoclub Yawara Kwai Dendemonde vzw hecht veel waarde aan het recht op privacy en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat alle persoonsgegevens op een veilige, betrouwbare, ethische en transparante manier worden verkregen, verwerkt en gebruikt. Uw privacy is belangrijk voor ons. We vinden het fijn dat u erop vertrouwt dat we uw persoonsgegevens zowel zorgvuldig als verstandig zullen gebruiken, in overeenstemming met de beginselen van dit privacybeleid, dat van kracht is wanneer u aangesloten bent bij onze club.

Dit privacybeleid wil u duidelijk maken welke persoonsgegevens we over u verzamelen, waarom we ze verzamelen en wat we ermee doen. Verwijzingen naar persoonsgegevens in dit privacybeleid bevatten alle informatie die u rechtstreeks of onrechtstreeks identificeert, zoals uw voornaam, naam, geboortedatum, adres, gewicht en e-mailadres.

Merk op dat dit beleid samen met andere beleidsmaatregelen en procedures van toepassing is. Het legt voor niemand contractuele of wettelijke rechten vast, maar het is bedoeld om de naleving te verzekeren van de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (‘General Data Protection Regulation’ of ‘GDPR’ genoemd).

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contactgegevens

Wanneer u lid wordt van judoclub Yawara Kwai Dendermonde vzw hebben wij van u enkele gegevens nodig. Dit gaat concreet over uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.

Medische gegevens

Wanneer we op judoweekend gaan, hebben we van onze leden enkele gegevens nodig in verband met hun medische toestand. Deze gegevens worden verzameld aan de hand van een medische fiche die zeer discreet wordt behandeld en die wordt vernietigd na afloop van het judoweekend.

Media

Judoclub Yawara Kwai Dendermonde vzw plaatst enkel foto's en/of filmpjes van leden op de website of andere sociale media met uitdrukkelijke toestemming van de leden of in geval van minderjarige leden met uitdrukkelijke toestemming van de ouders.

Met wie we jouw data delen

We verzamelen enkel informatie die nodig is om een optimale service te garanderen. Zoals bv. uitnodigingen versturen om aan tornooien mee te doen. Je persoonlijke informatie wordt daarbij uitsluitend gebruikt in functie van die bepaalde service. We geven uw gegevens enkel door naar de Vlaamse judofederatie zodat uw lidmaatschap en verzekering in orde is.

Jouw contactinformatie

U heeft het recht om de informatie die we over u verzamelen in te kijken en ten allen tijde te wijzigen.

 

 

 

Lesgevers en bestuursleden

Raf Moortgat
Bestuurslid
2de dan, Trainer B

Frank Brusselmans
Secretaris, ledenadministratie
1ste dan, hulptrainer

 

Filip Van Heulebrouck
Penningmeester
1ste kyu

Leen Ongena
Technisch Directeur
4de dan, Trainer A,

Kathy Steeman
Jeugdverantwoordelijke
1ste dan, VTS-Initiator
0494/48.72.96

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robin Mannaert
1ste dan, hulptrainer
Competitie-coördinatie
Nationaal Tijdopnemer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Raad van Bestuur

 • Raf Moortgat - lid
 • Robin Mannaert - Ondervoorzitter
 • Frank Brusselmans - Secretaris
 • Filip Van Heulebrouck - Penningmeester
 • Kathy Steeman - lid
 • Marie-Paule Hiel - lid
 • Filip Vrijders - lid
 • Leslie Steen - lid
 • Pascale De Paep - lid

Algemene vergadering

 • Leden van de RvB
 • Marga Van Weyenberg

 

 

 
 

 

Judoclub Yawara Kwai

Sporthal Appels
Steenweg van Aalst 49
9200 Dendermonde.

Hoe is de sporthal te bereiken ?

 • via Antwerpen: volg de E17 (richting Gent) ; neem de afrit 12 (Lokeren, Dendermonde) ; volg de N47 (richting Dendermonde) ; aan de 2 eerste ronde punten rechtdoor ; aan het derde rond punt (Grembergen) rechtsaf ; de Scheldebrug over ; aan het volgende kruispunt (verkeerslichten) rechtsaf (richting Aalst, Gent, Wetteren) ; zie verder *
 • via Gent: volg de E17 (richting Antwerpen) ; neem de afrit 12 (Lokeren, Dendermonde) ; volg de N47 (richting Dendermonde) ; aan de 2 eerste ronde punten rechtdoor ; aan het derde rond punt (Grembergen) rechtsaf ; de Scheldebrug over ; aan het volgende kruispunt (verkeerslichten) rechtsaf (richting Aalst, Gent, Wetteren) ; zie verder *
 • via Brussel: volg de de E40 (richting Gent) ; neem de afrit Asse, Zellik ; volg de N9 (richting Asse) ; in Asse naar rechts (richting Dendermonde) ; volgt de N47 (Lebbeke en St-Gillis door) ; over de spoorwegbrug ; aan het ronde punt naar rechts ; aan de lichten naar links (richting Aalst, Gent, Wetteren) ; zie verder *
 • * vervolgens: Rijd de Noordlaan op ; volg de bocht naar rechts; de Denderbrug over ; over de brug rechtdoor (richting Aalst) de sporthal voorbij ; neem de eerste straat rechtsaf en nogmaals de eerste straat naar rechts ; voor de sporthal naar rechts, de parking op.

{mosmap}

 

Judoclub Yawara Kwai Dendermonde vzw traint in de Sporthal van Appels aan de Steenweg van Aalst 41 in 9200 Dendermonde.

Uurregeling

Maandag:

* van 18.30 tot 19.30u: 6- tot 10-jarigen (U10)
* van 19.30 tot 20.30u: 10- tot 12-jarigen (U13)
* van 20.30 tot 21.30u: +12 en volwassenen

Woensdag:

* van 20.00 tot 21.30u: +10 en volwassenen (+ SNS)

Zaterdag:

* van 15.00 tot 16.00u: 6- tot 12-jarigen (U10 en U13)
* van 16.00 tot 17.30u: +12 en volwassenen

Prijskaartje?
Hopelijk heb je ze nooit nodig, maar een ongelukje kan altijd al eens gebeuren tijdens het sporten. Daarom moeten alle judoka’s een verplichte verzekering nemen. Je krijgt meteen een lidkaart van VJF. Verder is er een jaarlijks lesgeld. Hiermee betalen we de huur van onze zaal en andere onkosten. Je kan ook gebruikmaken van de accommodatie van de sporthal (zoals toiletten en douches). Lesgeld en verzekering worden bij de aansluiting in een keer betaald via overschrijving of cash. Indien dit een probleem zou opleveren is het mogelijk om dit na afspraak met de penningmeester op te splitsen in 55 euro (verzekering plus eerste kwartaal) en vervolgens twintig euro per kwartaal. Indien nodig kan een regeling met het OCMW besproken worden.

* Jeugd en volwassenen: 125 euro per jaar
* Derde gezinslid en elk bijkomend gezinslid dat lid wordt: 45 euro per jaar
* Houders van de Dendermondse Vrijetijdspas: 100 euro.

 

Gele sportkaart

Jongeren met een Gele Sportkaart van Dendermonde, kunnen gratis deelnemen aan de jeugdtrainingen van 1 september tot 15 oktober. Wie nadien aansluit, betaalt een lidmaatschap dat start voor een volledig jaar vanaf 15 oktober.

 

Kledij

Voor initiaties kunnen nieuwe judoka’s het best een jogging zonder metalen sluitingen aantrekken. Indien voorradig kan je tijdens de eerste lessen een pak van de club lenen. Wie judo blijft beoefenen, heeft een judogi nodig. Die zijn te koop vanaf 30 euro. Voor concrete prijzen van de judopakken, informeer bij jeugdverantwoordelijke Kathy Steeman.

Tweedehands pakken kan je soms op de kop tikken bij andere leden.

Contact
Judoclub Yawara Kwai Dendermonde vzw
Raf Moortgat
Kerkstraat 102
9200 Dendermonde
0479/815.833

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (algemeen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (wedstrijden)

Bezoek ons ook op sociale media:

Twitter: https://twitter.com/JcYawaraKwai

FaceBook: https://www.facebook.com/groups/174624398758/


CLUB UITSTAP BOBBEJAANLAND ZATERDAG 23/06/2018

Op zaterdag 23 juni gaan we naar jaarlijkse traditie op uitstap. Dit jaar kozen we voor Bobbejaanland. Deadline voor de inschrijvingen en verdere afspraken kan je terugvinden in de nieuwsbrief.

 

BBQ AANSLUITEND OP CLUB UITSTAP 

Op zaterdag 23 juni bieden we jullie de mogelijkheid om mee te tafelen tijdens een BBQ in de cafetaria van de sporthal. Het inschrijvingsformulier vind je terug in de laatste nieuwsbrief.